Montura astrofoto entry level
Eu am montura iOptron Skyguider Pro imbunatatita de Cristian Danescu care si-a luat SkyWatcher. Trepiedul, pana EQ si modulul pt declinatie sunt de SW. Daca era mai buna decat SW nu cred ca se punea sa o modifice si la urma sa renunte la ea. Momentan sunt in probe cu ea, am pus luneta Lacerta 72ED cu camera mirrorless FujiFilm X-T30 II. La prima incercare am constatat ca nu o pot pune in pol corect din cauza reticulului incarcat cu cerculete si semne pe care abia le vad si din care nu inteleg nimic. Asa ca stelele au iesit miscate la timp mai lung de expunere. Mai am o problema cu echilibrarea pe care sper sa o rezolv simplu, e pur mecanica.
Ultima postare: Alerte/avertizări furtuni geomagnetice ≥G3(Kp=7) Cel mai nou membru al nostru: Mocioi Răzvan Gabriel Cristian Postări recente Postări necitite Etichete
Pictograme forum: Forumul nu conține postări necitite Forumul conține postări necitite
Pictograme de subiect: Nu s-a răspuns A răspuns Activ Fierbinte Lipicios Neaprobat Rezolvat Privat Închis